Alice

Underbar film kan jag säga.! Man var i ett lyckorus hela kvällen. Mycket färger, fantasifulla tolkningar av de klassiska Alice i Underlandet folket. En äkta Tim Burton film alltså. :) Och så klart var Johnny Depp underbar så klart. Helt otrolig skådespelare.   Vet inte vad man kan säga mer utan att spoila vad som händer. :)

Nytt läge.

Nu är de klart. i början av april flyttar jag ihop med min kära arbetskompis Johanna. kommer bo i en ny renoverad lägenhet på Grünerløkka. Sjukt nice var den. ligger granne med en stor park och billiga matbutiker. Nära till trikken och jag kommer slippa ta taxi från jobbet när jag slutar sent.. och de är ju bra.. :)
Ikväll bli de bio med Eirik, Mikaela och Sophia. Alice i underlandet står på schemat. i 3D såklart. :) Sjukt förväntans full. Återkommer med en liten recension kanske ikväll, kanske imorron, kanske senare :P.

Helgen

Var ute med Eirik i fredags efter jobbet. Vi var på gay-clubbar.. sjuuukt kul hade vi men båda två blev ganska fulla så ingen av oss mådde så bra på jobbet dagen efter. Men det var bara att bita ihop. Man får ju skylla sig själv. :) Kvällen gick iallafall väldigt snabbt då vi hade sjukt mycket att göra, med många långbord och jag tror att alla av oss satt i skiten en liten stund. Men de är då man vet att man lever.
Idag hade vi också endel att göra med ganska många gäster tidigt så kvällen blev inte överdrivet sen.
Skönt med mycket att göra. Är ledig nästa gång på Torsdag och då ska jag träffa Mikaela på kvällen.
Jag behöver verkligen en massage... känns som jag blivit överkörd av en lastbil.

Längtar!

åååh ja vill ut och resa nuuu!! 
Håller på att kolla upp lite olika länder man kanske vill besöka. Bora Bora hade inte varit fel... :)
Kolla bara hur de ser ut uppifrån..

RSS 2.0