Boracay!

Kommer skriva mer nar jag har en dator med vettigt tangentbord.. men har kommer lite bilder..

Nya vanner..=)

De ar palmer overallt!

Min nya van fran holland

de var 14pers pa denhar moppen! As snalla pratade lite med oss da vi akte en tricykel. =)

 

 

 


Mamma och Pappa halsar pa i Thailand

Karon




Lite smatt slut anlande jag till Karon Island View hotel vid 4tiden dagen da mamma och pappa skulle komma ner och halsa pa. Eftersom de skulle komma sa hade jag shoppat pa mig en hel del som skulle skickas hem. Den lilla killen som skulle bara upp mig vaska till varat rum (som saklart lag langst bort) fick en chock nar han krangde pa sig ryggsacken och holl pa att ramla baklanges och fragar mig "What do you have in here???? A SMALL MAN?!?!"
Man kunde ju inte bli att borja gapskratta. hehe.
Mamma och pappa anlande vid 8tiden och da var det bara att ga direkt ut och ata middag/kvallsmat. Pad Thai blev deras forsta ratt i Thailand och jag tror de gillade den.
De forsta dagarna var de ganska trotta och de blev mest slappande pa stranden med sol och bad. Massage pa eftermiddagarna for at sedan ga ut och ata och shoppa lite. Ett ganska bra liv alltsa.
Tog oss en svang till Patong dar vi tog en bowlingmatch dar jag vann over pappa (han skyllde pa skorrna och pa banan.......) och dar de ocksa fick uppleva folk som kommer fram och skriker "PING PONG SHOW!?!", Horor som stod och dansade pa bord osv osv.. Galet mycket folk och vi blev helt utmattade efter ett tag. Fick saga till mamma att om du inte haller pappa i handen kommer han att bli indragen pa en sandar show! Sa hon gjorde som hon blev tillsagd som tur var. =)
Efter lite chill pa standen hade vi bestammt oss for att det var dax for hummerkvall for att lyxa till det ltie. Sjukt gott var det! Hummer, musslor, rakor och "thai-vin".
Tyvarr med fick mamma nagon dalig magbakterie som stallde till det lite for oss. Pa sondagen var det dax att aka in till marknaden i Phuket town dar de ar massa billiga klader, smink och mat m.m. Sa det blev dendel shopping kan man saga.. Dagen efter de skulle vi vidare till Ao Nang i Krabi...

Krabi- Ao Nang







Efter en tre timmars bilresa anlande vi till Krabi Resort runt 12tiden pa mandagen och tog oss en lugn dag i strandbaren och pa stolstolarna i skuggan av palmerna. Helt okey var det. Jag och Pappa somnade som sma grisar medans mamma gick in och la oss. Nar vi hade vaknat till tog vi oss en svang pa stan och at lite kvallsmat.
Efter fukosten dagen efter tog jag och pappa oss ut till Poda (fick lamna mamma hemma da hon fortfarande inte var bra). Nar vi hunnit vara dar en 20minuter hor vi plotsligt en rost pappa kanner igen.. jo vem var det inte om in
te Magnus Malarn med hans familj. Sjukt trevlig tyckte vi och nar han fragade hur vi madde sa forklarade jag att jag hade ett hemskt lock i orat som inte ville slappa. Tor ni inte att han hade med sig revaxor(ja inte med sig till stranden men till thailand)! Som en raddande angel!!
Pa kvallen gick vi forbi och lamnade en lapp till Ellingsens hotel da de skulle komma dagen efter, gick sedan pa stan en svang som vanligt och kakade.. (sag ut likadant varje kvall typ..haha)
Dagen efter vagade sig mamma med ut till Poda for en dag pa stranden, dar traffade vi en hel familj fran kunsbacka som vi gj
orde upp med att vi skulle dela en longtailbat till Hong island dagen darpa.
Hong Island visade sig vara en jatte fin o dar det var sjuuuukt varmt, dock grumligt i vattnet sa man sag inte sa mycket fiskar nar man snorklade men de gick ju bra anda.. Nar vi satte oss for att ata dar pa on dyker en JATTE stor varan upp och traskar runt oss. Sjukt spannande men lite kusligt..
Sista dagen for mig med mamma och pappa innan jag skulle vidare till filipinerna tillbringades pa islanghopping pa Phi Phi med Ellinsen. Sjukt bra snorkling, Gillade mammas komentar nar hon testade att snorkla.... "Jag vet varfor jag inte gillar att snorkla... Jag gillar ju itne att ha huvet under vattnet och jag gillar ju inte fiksar! " Klockrent!
Var pa Bamboo island, maya bay, phi phi don och lite laguner, dar vi badade och snorklade i klart turkost vatten. NICE!
Sen blev det upp tidigt dagen efter for min 16h bussresa till Kuala Lumpur dar jag sov pa ett golv pa flygplatsen for att sedan ta flyget till Manila tidigt dagen efter.

Kommer mer snart, maste komma ikapp lite bara.. =)

Jul och nyar (i efterskott)

Ja man har ju inte skrvit pa ett tag. Har inte es suttit vidator forutom nar jag skulle sjukanmala mamma fran semestern. (stackarn)
Sa jag tar allt i en lite forkortad verision men med bilder.. =). Kommer komma lite po om po. Och vi borjar med julafton och nyar.

JULAFTON





Vi befann oss i Ao Nang i Krabi, Jag, Malin, Lollo, Kim, Vicky och Steffi. Ett glatt gang helt enkelt. Dagen spenderades pa Poda island dit vi tog oss med en Longtailboat, Vicky byggde en "julgran" pa stranden som vi dansade runt. Tog oss hem vid 3tiden for att gora oss iordning for kvallen. Vi hade bestamt oss for att ata lite finare eftersom det var julafton men det blev en enda stor flopp da de var den semsta servicen vi nagonsin har varit med om. Allt som knde ga fel gick fel.  Maten var dock god men efterom den tagit 1,5h sa var vi lika hungriga nar vi tog oss darifran...
Hittade oss senare en bar med ett bra coverband dar vi satt och softade och sjong med.
Saknade dock mormors jansons frestelse.

NYAR






Mellan jul och nyar tog vi farjan ut tll Phi Phi for att tokfesta in de nya aret. Phi Phi ar en sjukt mysig o om dagarna som forvandlas till party place no1 pa kvallarna. Vi bodde i en bungalow pa stranden med "krypavstad" fran barerna. Det var ulet nastan hela tiden vi var dar men de gjorde inte sa mycket da vi mest sov bort dagarna efter vara utekvallar. Traffade mycket trevligt folk, alla pa bra humor och de ar en bra kombination for ett bra nyar. =)


Ska snart skriva om mamma och pappas vistelse och sen blir de Filipinerna dar jag befinner mig nu..

RSS 2.0