Filmtajm

Nu har man varit så duktig så man har varit nere och köp en scart kabel till dvd:n så nu kollar vi på film för fullt. När jag kom hem från jobbet igår var det filmkväll med alla i Kollektivet. Nice som fan. :)
Blev lite trångt i sofforna men de va ju bara mysigt. :)

Självmordsfågel

Har vaknat två dagar i rad av en fågel som har bestämt sig för att ta självmord mot mitt fönster. Och inte bara en gång/ morgon utan flera... Då sitter den utanför på en gren (som är precis vid fönstret) och flyger gång på gång rakt in i fönstret. Vad ska man göra för att den ska sluta? Är sjukt irriterande att vakna kl 7 för att skrämma iväg en fågel.. som sedan kommer tillbaka för att försöka ta självmord igen.. gaaaah...

Snöööööööö

fyy fan va mycke snö det är.. helt sjukt... och blåser gör de också... Folk vill inte gå ut och äta denna helgen för att de är för jävligt väder... sjukt irriterande att inte ha nått att göra på en helg..
Har inte mycke mer att rapportera utom att jag kommer (troligtvis) medverka på kristoffers 25års dag 27/3 i göteborg.. :)

Hemma

Är hemma på en snabb visit. Gött gött... Det finns som vanligt inte mycket att göra här i lilla lysekil men alltid skönt att umgås lite med familjen.  Var en snabb sväng på stan igår med mamma. Och tro det eller ej. Jag har hittat mina sommar sandaler. Redan nu. Helt otroligt men plötsligt händer det. (haha)
Ett par jens på Gins Tricot blev det också när jag "mellanlandade" på torp. Ett par ljusa basic jeans. till det otroliga priset av 199kr. Nice säger jag.
Tandläkaren har jag också varit på. Slipade till en tand jag råkat slå i. :)

Kontroll

Jag har ju glömt att berätta om den sjukaste biljett-kontroll på bussen förra veckan när Lotta var här. Haha. Vi hoppar på bussen och där står en securitas vakt, går till mitten dörren.. där står två till och sedan vidare för att hitta lediga platser.. Vid bakdörren står två till... Norge har alldeles för mycket pengar alltså. Jamenar FEM vakter på en vanlig stadsbuss.. helt sjukt. som max hade det räckt med tre stycken. Sjukt sjukt sjukt.
När jag sa till mina arbetskompisar att jag skulle åka hem en sväng blev de helt lyriska och sa att jag måste köpa lösgodis. haha.. helt sjukt dåligt godis de har här i norge. Har inte godis på bra länge faktiskt. Duktig är jag.. :) 

Liten update..

Nya Sneakers :) Fast ska spara dom lite till snön försvinner tänkte jag. :)
Fick ett vykort av farmor igår. Nu sitter det vid min säng. :)
Trivs jätte bra på jobbet. Börjar lära mig allt nu och komma in i rutinerna. :) Nice som fan.. Har en ledig dag idag och det är skönt. Sov ut riktigt, åt bra frukost och nu blir det snart att hoppa in i duschen och göra sig ren.. :) Ska nog ta en tur ner på stan sen. Mikaela Slutar jobba runt 6-7 tiden så ska väl försöka få tag på henne då och hitta på något.. :)

Vinprovning

Igår hade vi personalmöte med vinprovning. Var kul, man fick sig en uppfattning om vilka viner som var bra till olika maträtter. :)
Sen skulel vi ju dricka upp resten av de öppna vinerna vi provat.. haha Snurrigt blev det. Hem till chefen och drack lite mer, sen blev det sushi på en resurang. nice ncie.. :) Efter det var man ju helt slut kan jag säga.
Nu blir det jobb igen. Är ledig ungefär en gång i veckan. Skönt att få jobba endel. Kommer kunna spara massa pengar här kan jag säga. :) Nice som fan. Fick mail av mamma som sa att min ryggsäck kommit och att den va jätte fin. :) den 17de åker jag hem en sväng. :)

Lock

Har haft lock i örat i typ 4-5 dagar nu.. vad fasen ska jag göra??
Imorgon blir det vinprovning och personalmöte och sen ska vi hitta på någonting efteråt. Blir nog att ha på sig kavajen då.. man vet ju aldrig vad man ska göra efter. :) Lär bli en lång dag. men kul.
Längtar till min ledighet på måndag! ojojoj vad de ska slappas då.. :) Underbart!

RSS 2.0