3dagars tripp

Jag och Malin har precis haft den mest underbara tre dagars turen!(varning for langt inlagg med MANGA bilder. )
Dag 1 

06.30 Pick-up
Vi blev upplockade pa varat Hostel Sukhamvit 25 med en minibuss (hade fatt frukosten i en pase av personalen)
09.30 Arrive to Kanchanaburi, first stop at the WW2 cemetery.
Inget spannande, bara massa gravar
10.00 WW2 museum & bridge over the river Kawi to look at surrounding.
Museumet var inte heller sa spannande och att ga over bron som faktiskt varen tag-bro var varmt, hogt och fullt med folk. Men anda lite spanning.

11.00 Arrive to the train station trip on the train around 1,5h
Sjukt harling att aka ett riktigt guppingt tag med oppna fonster so man kunde sticka ut huvet. Men man fick akta sig sa de inte kom nagon buske eller trad och slog till dig pa nosen.


13.00 Have lunch at KITTI rafts resturant.
God mat men de roliga var att paret som satt mittemot oss drog fram en hel kokat kyckling. Med fotterna med i pasen.. sjukt mysko. De fragade om vi ville ha men vi tackade for att de fragade men avstod. Resturangen var mysig da den lag pa floden.

14.30 Visit to Hell-Fire-Pass Memorial museum and walk to see the mountain cutting for build the rail way by prisoner of WW2.
Sjukt intressant att lasa och se bilder fran nar engelska och austatraiska(bland annat) krigsfangar levde under fruktansvarda levnadsvilkor nar de blev tvingade att bygga jarnvagen mellan thailand och burma. De blev behandlade som slavar och enling invanarna i Thailand sa dog det en man for varje meter jarnvag man byggde. Tragiskt. Hell=Fire-Pass var den mest fruktsvarda biten pa hela jarnvagen da de behovde hacka och spranga sig ner  djupt i berget.


16.30 Check in at KITTI rafts house enjoy your free time, have dinner, served in local Thai style.
Mysigt att bo pa en flotte. Satt i resturangen och snackade med en engelsk kille som hette Niel. Sjukt trevlig. Ganska slut efter dagen sa la oss vid 9 tiden. 


Dag 2
07.00 Beakfast
Toast och aggrora
8.00 Trip to Erawan national park
09.30 arrive to Erawan national park and visit to Erawan waterfall, its seven steps waterfall is a most beautiful in the western area of Thailand & enjoy your time trekking, swimming and relaxing at wateralls. 
Sjukt vackra vattenfall med super klart vatten. Badade massor i de svalkande vattnet, vandrade anda upp till level 7 och tillbaka. Fick se vilda apor (som vi skulle akta oss for da de snodde ryggsackar) Invigde in baddrakt ocksa. =)






12.30 return to KITTI rafts resturant for lunch
Gott med lunch efter all vandring och simning
14.30 arrive to Tiger temple wild animal rescue foundation.
Tiger tempel och eftersom de var tempel var tjejer tvugna att ha tackta alar och knan. SJUKT varmt var det. Var jatte haftigt att klappa tigrar och allt var val organiserat och hal tiden man var i narheten av en tiger var man tvungen att halla en guide i handen. De sa till dig precis vad du fick och inte fick gora, var du skulle sitta osv. Det var tigrarnas sov tid och de ar uppvaxta med munkarna och vana med manniskor sa de brydde sig inte att vi tog kort med dem.



16.00 Look at Sai Yok Noi waterfall
Ja efter de stora vattenfallen va dehar inget att ha alls.
17.00 Dinner than free time

Dag 3
8.00 Breakfast
8.45 Go to bath with elephants
De var de coolaste pa hela resan. De var bara jag och Malin som valde att bada med de da de kostade 500bhat extra.. alltsa 125kr. SA VART DE!







10.00 Elephant ride in the jungle
Inte lika spannande som att bada med dem. Var HELT slut i hela kroppen efter att ha dragit mig upp pa elefenten massa ganger. Men man kande sig lite som djungel george eller tarzan dar ute i djungeln uppe i bergen. =)

12.00 Rafting on bamboo raft down stream in leisurely picturesgue along the Kawai Noi river. 
Mysigt att glida ner for floden pa en bamboo flotte men blev lite langtrakigt da farden tog 45min.
13.00 Walk across bridge to the resturant and have lunch
SJUKT laskig bro. Man kande sig som Indianda Jones och den kunde lika garna varit med i en san film med tanke pa vilket skick den var i.



14.00 Back to bangkok.
18.30 arrive at Hostel

   


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åh vilken härlig tripp du verkar ha haft! Jag blev helt kär i tigrarna :D Du borde byta visningsbild på FB till den i baddräkt med vattenfallet, LIKE IT ;) Antar att du inte längtar hem ännu :P Här händer inte mycket, det enda som är nytt är att Robin Holmberg har flyttat till Australien. Sänd lite varma tänkar till mig här hemma i snön, det behövs :P haha

PUSSSS Darling

2010-12-13 @ 10:02:21
Postat av: Mamma

Förstår att det var "outstanding". Roligt med alla bilder. Skithäftigt med tigrarna, lite annat än Missan. Elefantbadet såg jätteroligt ut, jag hade nog inte vågat men pappa hade förståss hängt på.

Kram

2010-12-13 @ 16:26:15
Postat av: Carro

Halloj Sanne(&Malin)!

Ser alldeles underbart ut allting..

Kul å läsa å se va du/ni håller på me..

Hur länge blir ni borta?

Vore kul å få höra lite kring planerandet kring en resa som denna!

Hoppas ni får det toppen, och ta hand om er..

Kramar

Carro/K8

2010-12-13 @ 23:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0