Hoi An dag 3dagar

Flyget till Da Nang gick smidigt och smartfritt for oss alla och nar vi kom till Da Nang hittade vi en taxi som tog oss till Hoi An for 10 dollar. Taxi-chafforen slappte oss vid gatan med de hotellen som var billigast och vi hittade snart ett med ett rum ledigt med tre baddar for 12$/natt vilket passade oss perfekt. De har tillomed ac. Dock har vi markt att det ar valdigt lyhort sa vi sover inte sa bra.

Har i Hoi An, som ar kand som skraddarstaden i vietnam, ar det jatte mysigt. Massa sma gamla hus och skraddare i overflod. Vi har gatt runt och kollat klanning efter klanning och det slutade med tva till Malin, tva till Lollo och hela tre st till mig. Jag sydde aven pp ett par skinn sandaler for 13dollar=ca90kr.
Dehar tre dagarna har vi bara gatt runt och myst och provat massor med olika klannningar. Igar nar vi hade atit frukost fick dock Lollo en liten slang av matforgiftning, hon blev helt rod-flackig(som den roda arla-kossan) med hog puls och yr. Vi gick tillbaka rummet dar hon fick lagga sig. Som tur var gick det over efter nagra timmar och blev inte varre an de.


Har kommer bilder pa mina specialsydda inkop.. =) (De ar en bit av BHn som sticker upp pa den svarta.. inte felsydd.. )
Sandalerna ar ocksa med pa bilden. Hade inte lust attta svarta detill den sulan sa blev jatte mork bruna.. (mamma ja har snott din farg)

Den zebra-monstrade klanningen kostade 20dollar alltsa 140kr och ar i silke.

Denna turkos-blaa klanningen kostade 19dollar alltsa 130kr och ar helt i bomull. Man ser aven en bit av  mina fina naglar har. fick fransk manikyr for ca 30kr.
Denhar finkanningen fick jag uppsydd for 34dollar vilket ar ca 230kr




Sen har jagaven handlat akta parlor som ja bland annat ska ha pa Helenas brollop nasta augusti. ett fint silver-armband med 7 parlor utspridda pa en fin lank och samma sorts lank pa ett halsband med en enda stor parla med nagra sma sma strass-stenar in borrade. De gick pa 340kr.
Sa nu har jag gjort av med julklappspengarna jagfick av mormor. Klanningar for 600kr och snycken for 340kr.. =)

Idag har vi haft en massor med olika tider att passa da vi skulle prova klannningarna sa de satt bra.
Vi var tvugna att ga upp kl 8 for att vi skulle hinna med att ata frukost i lugn och ro.
Dock hade vi ett hal pa 3timmar da vi inte hade nagra tider inbokade. Malin och Lollo gick till rummet och la sig en stund medan jag gick till ett Spa och fick halvkroppsmassage en timma. Tog aven en fransk-manikyr och allt gick pa 16dollar=ca110kr. Sjuuukt vart det. Gick inte ens till de billigaste stallet da detta sag mycket battre ut. Jagjag ar som en ny manniska kan man saga.

Imorgon nar vi hamtat upp Malins sista klanning bar det av med flyg(igen) till Hanoi pa eftermiddagen.

Kommentarer
Postat av: Rose-Marie

Har du fått shoppingfeber? Sandalerna i brunt tar jag gärna...Massage lät underbart och såå billigt.

Härligt att kunna unna sig sån lyx.

2010-11-29 @ 22:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0