Kuala Lumpur dag 2

Bade jag och Malin hade jetlag inatt och kunde inte sova mer an kanske 2-3h totalt.. Lag och vred mig hela natten kandes det som. Vid 7 tiden var alla tre vakna och vi bestamde oss for att det var lika bra att ga upp. Tog en svalkande dusch, at frukost, kollade lite info om Kambodja som vi skall aka till inatt/morgon. Har kollat upp lite olika hostels som har fatt bra betyg av andra och adresser och liknande. Har nog bestamt oss for att skippa Laos da det var sjukt bokigt att ta sig dit och tillbaka. Nar vi gjort oss iordning lite (inget smink, hargrejs eller natt.. sa las"smorjde in oss med solkram") akte vi in till marknaderna igen. Det var sjukt fuktigt ute idag med det var ocksa sol vilket det inte var igar. I China town Malin kopte sig en handvaska och vi at god mat.
Nar klockan drog sig mot solnedgang akte vi bort till tvillingtornen som ar sa sjukt fina. Medans vi satt och vantade kom det fram sakert 5 pers och ville ta kort med oss.. bara for att vi ar sa snygga.. =P
Inte bara killar utan aven en tjej ocksa.
Tog lite kort pa tornen nar det var ljust ute och precis nar det borjade skymma och de tande alla lampor oppnade himlen sig och vi fick spring in for att inte bli dyblota. Nar vi  gatt inne i tornen lite och stosat runt bland alla riktiga markes-butiker gick vi ut pa andra sidan och upptackte att det bara droppade ytterst lite. Sa vi fick vara kort pa de helt as coola tornen i morkret.
Nu ar klockan halv 11 pa kvallen och vi har precis duschat och bestallt taxi som ska hamta oss vid 4tiden sa vi kommer oss ut till flygplatsen sa smidigt som mojligt. Na nu ska jag ga och forsoka sova. Eller ja iallafall nar ja har packat ner de sista.
En sak ar saker... KL ska man aka till sist och shoppa garnet!
Puss pa er i kylan dar hemma...! ;)

Kommentarer
Postat av: Pappa

Fy fan va avundsjuk jag är. Tänk att ni är på andra sidan jorden.

Ha de så bra och hoppas flyter med resan till kambodja.

PS. Ni är snygga båda två

2010-11-13 @ 16:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0