Kuala Lumpur

Vi hade en restid pa ca 32h hit och allt borjade med att mormor och morfar korde ner mig till Goteborg City Airport dar vi tog en kaffe innan planet gick.
Pa planet tror ja de hade race med att salja saker da de som jobbade dar sprang fram och tillbaka med en maaaassa olika saker. Val framme pa Stansted gick tiden faktiskt inte sa segt som vi hade trott att den skulle ga. Hade turen att fa ett reklamblad tryckta i handen nar vi landade dar vi hittade en Burger King kupong med 2 hamburgare for 1 vilket passade oss utmarkt.
Nar vi skulle checka in hade de datorproblem och de fick checka in alla analogt! Helt sjukt ar 2010! Blev sjalvklart forsenade ocksa eftersom de tog sjukt lang tid. ca kl 24 londontid flog planet ivag och jag och malin kunde slappna av. Mat fick vi ca 2h senare och det var nagon sjukt god bbq kyckling.
nar kl var 11 (londontid) hade vi precis fatt varat andra mal mat i oss och sovit av och till halva natten. Man sag ingenting fran flygplanet pa hela vagen vilket var lite synd. Hade sjuuukt ont i rumpan nar vi landade i KL vid 13tiden (londontid) och 20.40 tiden lokal tid.. Tog bussen in till KL city dar Lollo satt och vantade pa oss. Tog en taxi till hostelet som lag en liten bit bort. Den gick pa ca 26kr. Hostelet kostar oss 150kr for 3natter och da ingar frukost och datorer med internet vilka ja sitter pa nu och vilar mig efter en dag da vi gatt pa olika marknader. Har inhandlat ett par flipflop for 20kr.
Vi at pa ett stalle i China town. At nudlar med stimlad biff och en coca-cola for 23kr.. sjukt billigt med mat ar det!
Vi har ca 26gader varmt och skont och har det helt underbart!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Underbart...bara njut. Svårt avundsjuk. Puss

2010-11-12 @ 17:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0