Phnom Penh

Vid 8 tiden i morse anlande vi till Phnom Penh eftr en natt helt utan somn, da klockorna var stallda pa halv 4 och vid 2tiden kommer nagra idioter in och tander ljuset i hela dorm-rummet. Var sjukt arg da jag inte kunde somna om efter det. Man maste ju visa lite hansyn nar man bor med 6st andra tycker man.. men de tyckte inte dom.. jakla engelskmen..

Idag har varit slappar dag med 30+grader ute och eftersom vi ar i en storstad, (vaaaaldigt sunkig en) finns absolut ingen bad-mojlighet + att de inte flaktar nagonting heller. Sa vi har gjort minsta mojliga. Fast en liten promenad till marknaden blev det, fast de holl pa att stanga men jag hann med att kopa en stor svart tyg vaska/pase
Bor pa ett guesthouse somheter Happy guesthouse nr11 och ligger precis vid en sjo. Har sjukt mysig ute plats med massa bord, billig dricka, massa grona vaxter, hangmattor och tva datorer.. =P Detta betalar vi 7$ totalt for.. alltsa 16kr per person och natt. Dock blir det bara en natt har da vi inte gilla stan.

Bokar precis en tripp till Killing fields imorgon bitti + buss till siem riep for 10$.. alltsa typ 70spann var..
Far inte lagga upp bilder pa de har datorerna da jag misstanker att de dodar deras nat.. =P

Nu borjar det blixtra sadar mysigt igen. hade vart bra om de regnade har da de luktar rov av alla avgaser. 10000000moppar! och typ 5pers pa samma moppe sag vi.. =P det ar ingen ovanlig syn har..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0