Sihanoukville



Precis Hemkommen efter en Bat-utflykt ut pa de narliggande oarna.

Kl. 8.00 samlades vi och fick frukost och darefter begav vi oss mot baten, vi var 10tjejer, 3 fran frankrike, 4 fran england och en ensam man fran polen. Han maste ha sett sin semester genom kameran, han tog sakert 200-300 bilder under tiden vi var ute med baten.
Fosta anhalten var pa ett snorklingsstalle dar vi glatt hoppade i med varningen om sjoborrarna med mega langa taggar. Ingen chans att man skulle fa for sig att klappa en san tankte vi och simmade ivag. Inom 2minuter hade en av de engelska tjejerna forsokt sig pa just detta, vilket resulterade i massa prickar i handflatan.
Dock blev vi besvikna da vattnet var grumligt sa det blev ungefar lika spannande som att snorkla i Pinnevik = lite trakiga fiskar.
Lite senare gick turen vidare mot en strand dit inte alla andra turistbatar gick till sa vi blev valdigt ensama dar i ca 2timmar. Dat satt vi under ett trad och at grillad fisk och sallad. Dock fick jag en acklig bit fisk och jag misstanker att de inte fatt med hella gallblasan eller att den rakat att brista. Sa de smakade spya. Inte gott alls. Men salladen at jag upp iallafall.
Efter det borjade de tyvarr att regna och vi gick in och tog skydd i den enda resturangen pa stranden. Nar det var dax att dra mot sista stoppet regnade det fortfarande och alla var kalla och blota.. graderna hade sakert gatt ner till 25grader.. BRRR.. Nar vi kom till sista snorklingsstallet var det ingen som ville hoppa i utan alla ville hem. Eller ja. polacken ville val men ville vara en gentleman mot alla tjejerna som fros. Och hemat gick farden istallet.



Nu ar vi duschade och klara att ga ner och ata och spela kort pa stranden.
Over and out!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0